Home tttt
SerbianHungarian (informal)

Moje trenutne aktivnosti Nemeth Lehel -SRB 111

There are no translations available.

13.Jun 22.00

Sada sam stigao sa kondicionog treninga..i video...

Dobili smo poziv na regatu u Mađarskoj, koja je svake godine bila lepo organizovana. Balatonđerek je udaljen od Subotice svega na 4 sata vožnje kolima.

Usput možete posetiti, i neke stare tvrđave . Tamo su smeštaji u drvenim kućicama oko 8 eura.

Pripremam se za naredne regate, koliko od posla mogu da dozvolim sebi , ali sigurno ću ove godine više se truditi da osvojim najbolja mesta, i mnogo više ulagati u sebe, da se pripremim jer samo u vrhunskoj formi kondicije mogu se očekivati, dobri rezultati. Uz to uživanje u vožnji daske je mnogo veći kada sam u formi, naročito u jačim vetrovima..

Video o zadnjoj regati na balatonu sa priljateljima:

 

Windsurfing Super Cup 2010 - Hungary from András Horányi-Névy on Vimeo.

Pozdrav.

 

08.Jun

Završila se regata u Crnoj Gori. Išli smo u grupi sa klubskim kombijem.

Uspeli smo odvoziti dovoljno trka da bi važila regata. Prvi dan je bilo vetar oko 12-20 čvorova. Drugi dan malo slabiji ali na delovima regatnog polja moglo se dosta glissirati..

Uspeo sam sve trke završiti sa prvim mestima u trkama. Jako sam zadovoljan sa daskom LWR Starboard i jedrom severne CR3 11.7m2 dimenzijom. Naročito oko 15 čvorova se pokazala oprema naj efikasnija, u vožnji upwind, i downwind. Nizvetar daska daje dosta udobnosti ,da bi mogao voziti sa maximalnom brzinom, ne smetaju mi talasi preko koje sa lakoćom prelazi daska bez kočenja  ne zakači talase..pravi užitak je vožnja...Pozdrav

 

 

23.Maj

Trenutno sam u Subotici i traju pripreme za Polazak u Crnu Goru, trudim se da održim nedeljno barem 3-4 fizičkih treninga, za povećanje kondicije za narednih regata. Moram malo ojaćati muskulaturu pošto sam povećao kvadraturu jedra sa 11 na 11.7 kvadrata da bi bio brži na regatama. Malo je veće opterećnje za kičmu i mišiće ali oseti se definitivno razlika brzine medju 11 i 11.7m2 jedra. Radim  i joga vežbe za održavanje balansa mišića tela.

Oprema:

-Trenutno vozim dasku Starboard LWR 2010 i jedro 11 i 11.7 Severne CR 3 koje  sam jako zavoleo.

-Slalom oprema Pirate Boards 115 Severne 6.7 i 7.5

Pozdrav Lehel Nemeth

 
lehels corner
Banner
Red Paddle CO SUP
Najbolje SUP daske na naduvavanje "Ustani i veslaj"
Banner
Banner