Home NEMETH LEHEL- SRB111 AKTIVNOSTI 2013 Lehel Nemeth
SerbianHungarian (informal)

AKTIVNOSTI 2013 Lehel Nemeth

There are no translations available.

OBAVEŠTENJE: MOJE AKTIVNOSTI  !

Dragi priljatelji! Hvala što ste se opredelili, da se upoznate samnom, i radujem se da i Vas zanima jedan vrlo aktraktivan sport koji sa sobom nosi i jedno posebno shvatanje načina življenja, koji Vas povezuje sa prirodom i nudi jednu od najatraktivnijih sportova na vodi i na svežem vazduhu.

 

Može se reći da sam od 90 ih godina blizak vodenim sportovima, koje su počele kada smo u letnjim mesecima u toku letnjeg raspusta radili u takozvanom kući čamaca -izdavali čamce i daske turistama. Prve osnove znanja o windsurfingu sam naučio tih godina. Kako su prolazile godine oprema se poboljšavala, i moja tehnika jedrenja, i stvorila se prlika da mogu pisati o ovom sportu kao Višestruki državni prvak windsurf formula klase, reprezentativac Srbije i zvanični instruktor windsurfa.

Trenutno živim u Subotici sa porodicom i radim u firmi Seva d.o.o kao sekretar-menedžer.

Sa treninzima, rezultatima, instrukcijama, nabavkom opreme Cilj mi je populirizacija windsurfinga, da naročito na našem regionu što više lljudi se upozna i sa ovim divnim sportem koji ne zagađuje okolinu i održava neprimetno svoje ljubitelje u dobroj kondiciji i da održavaju vitku zdravu liniju i sve to uz puno sreće i užitaka koju priroda pruža.

U ovoj rubrici ću Vas koji su zainteresovani u vezi dogđaja i mojih snova koje se realizuju oko mene, redovno obaveštavati o mojim rezultatima, pripremama,planovima, na dnu ove stranice. Možete i na ovaj način možda malo da osetite ukus windsurf life style-a. I ako Vam se dopada čak i malo, preporučujem da slobodno izaberite ovaj sport i Vi , jer mislim da je jedini razlog  što ne jedri na dasci svaki čovek , to što nije probao ili nije istrajao u tome , što nije toliko poboljšao i naučio tehnike jedrenja, da bi počeo da uživa u onome što priroda i ovaj sport nudi.

Možete samnom, da putujete ako pratite ovaj blog, i dobijete izveštaje sa raznih mesta za jedrenje u našoj državi i inostranstvu koja možda, može da Vam pomaže u nekim odlukama.

Voleo bi da mogu odlaziti na Više regata godišnje u Italiju u Tursku, Češku itd. odakle bi mogao doneti mnogo novih izveštaja koja bi se ugradila u naš windsurfing i turizam u Srbiji, naročitio sam mislio na ove države jer su bliže i dostupnije i tu se održavaju trke u windsurfu koje su poznata prvenstva.  Radim na tome, da se ostvare planovi što pre. Hvala svakome koji su mi pomagali i dosada sa svojim nesebičnim odanošću, i u ovom projektu i dalje računam na Vas bez kojih se ne bi moglo.

Pozdrav Lehel Nemeth, SRB111

Ps: osetite lepotu života - jedrite na dasci da budete u formi i nasmejani !!!!

Herceg Novi

 


 

Nemeth Lehel Kamp za decu 2013 jul

Kamp za decu je održana krajem Jula, na kojoj su deca naučila osnove jedrenja na dasci , kroz puno igre i kupanja, i razne aktivnosti kao što je vožnja motornog čamca,jedrenje sa velikom jedrilicom, jedrenje sa katamaranom, posećivanje zološkog vrta na Paliću i na kraju svi uspešno položili ispite . Kamp je trajao 5 dana , deca su od 9-17h imali razne programe . Kamp je veoma atraktivan bio, i sledeće godine 2014 planiram da se održi još ovih kampova, koje su veoma lepi i velikog značaja za budućnost, jedrenja na dasci.

 

 

 

Ako vam se svidjaju naši aktivnosti i želite ,da doprinesete , i da budete deo windsurf istorije u cilju zdravog življenja i u stvaranju zdrave windsurf populacije u srbiji to možete učiniti sa donacijom za našu školu, Hvala Vam !

 


 

mob tel: Nemeth lehel 0638029620

Aleksinačka 7

Subotica

 

Hvala na poverenju!

,sa poštovanjem Lehel Nemeth

windsurfing.rs

 

 
lehels corner
Banner
Red Paddle CO SUP
Najbolje SUP daske na naduvavanje "Ustani i veslaj"
Banner
Banner