Home REGATE Formula i Slalom Windsurfing Prvenstvo Vojvodine 2012 - Izveštaj prva 2 dana
SerbianHungarian (informal)English (United Kingdom)

Formula i Slalom Windsurfing Prvenstvo Vojvodine 2012 - Izveštaj prva 2 dana

Nem léteznek fordítások.

 

Treći dan regate, je teklo sve po planu , malo smo se iznenadili koliko je pojačao vetar koji je bio od 15-25 cvorova, Severo Zapadni.Što znači malo bolje refulast sa promenjivim parvcima. Uspešno smo odvozili 4 Formula trke  u 20-30 Čvorova, a posle male pauze još 4 slalom trke. Najpoželjnija veličina opreme je bila za formulu  jedro 9.5-10m2 a u slalomu 7-8m2.

Osvojeni su sledeći rezultati:

1.Molnar Akos - HUN 005-Starboard 167wide, North Sails

2.Kerek Gabor -HUN 176- Starboard 160, Gaastra

3.Nemeth Lehel - SRB 111- Starboard 167 wide, reflex 3

 

Podešavanja, bum nisko zglob na dasci napred. Neki su vozili i sa većim kvadraturama do 11m2  sa manjim uspehom. Dodatno je otežavalo jedrenje i hladnoća od koje su se smrzavali ruke takmičara..

Subota:Regata traje vec 2 dana, U petak smo lepo jedrili u severozapadnom vetru jačine 8-17 čvorova, oko 6 PM, ali  je rok za davanje starta već isteklo i nijedna trka nije odvoženo.Vetar je bio dovoljno jak samo na kraju jezera kod brane.

Danas u Subotu nismo ni izasli na vodu bio je jako slab vetar. U toku dana smo radili na štelovanjuma jedra, družili se i pripremali opremu za sutrašnji dan.

Sutra u Nedelju ocekujemo jak vetar : planira se 4 Formula trke i posle 3  slalom trke..Prvi moguci start se planira u 10 sati.

Oni koji će doći u Nedelju, mogu slobodno još da se prijave na trku, pošto nijedna trka još nije odvožena.

Tu su osim Srbskih takmičara, 2 najboja takmičara iz Mađarske, u ostalom sutra očekujemo I takmičare iz Rumunije. Očekuje se dobar program sutra.

Vidimo se..

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

lehels corner
Hirdetés
Red Paddle CO SUP
Najbolje SUP daske na naduvavanje "Ustani i veslaj"
Hirdetés
Hirdetés