Home REGATE Euro CUP 2012 VIGANJ
SerbianHungarian (informal)

Euro CUP 2012 VIGANJ

There are no translations available.

Rezultata Formula windsurfing viganj OVDE 

Više o regati sa stranice Formula windsurfing OVDE

 

Izveštaj Četvrtak 19.Jul:

Trenutno nema vetra 11.27 AM , slab Maestral možda će priduvati poslepodne, mogući prvi Start je ispisan na 1.PM

 

Izveštaj Sreda 18. Jul:

3 trke su odvožene u Maestralu 20 čvorova. Posle koje je sledio slalom. ,  u kojoj je Enriko Maroti Cro 401 osvojio samouvereno prvo mesto.

U formuli posle 7 odvoženih trka na prva tri mesta su Francuzi, Fzerey Yoann FRA 730 francuz je na prvom mestu trenutno..Slo 5 je S. Vidaković na 4 mestu, Cro 751,  Česi od  14 mesta. Srb 111 Lehel Nemeth -ja sam trenutno na 37 mestu, od kojih su moja najboja postignuta mesta 31, ukupno 48 takmičara je prijavljeno u Formuli. U slalomu nisam uspeo da stignem do polufinala..

Pozdrav Lehel-Viganj

Trenutno se čeka vetar, jaki Maestral je najavljen za danas, trenutno Jugo probija..10.55

Pozdrav L.

Izveštaj prva dva dana: Ponedeljak, Utorak: Danas 5 trka su odvožene, u vetru Maestral od 25-30 čvorova. Većina takmičara su vozili jedra oko 10 kvadrata, ali bilo je i onih koji su čak sa 8 kvadrata. Prvi dan dve trke su startovane, a u Utorak 3, koji je maximalni broj za jedan dan. Posle Formule je startovana Slalom trka, u kojoj Je mladi hrvat dominirao Enriko Maroti, ispred Stojan Vidakovića i Luke Mratovića koji su bili favoriti takodje.

 

Nažalost rezultate nismo mogli da nadjemo za formulu, ali se zna da Francuzi dominiraju, a tek posle Hrvat Luka Mratović, i Slovenac Stojan Vidaković, pa Češka.

Slike će biti u galeriji naše stranice.

Pratite izveštaje koji ćemo svaki dan od sada objavljivati.

  

 

 
lehels corner
Banner
Red Paddle CO SUP
Najbolje SUP daske na naduvavanje "Ustani i veslaj"
Banner
Banner