Home Stand Up Paddling Srbija
SerbianHungarian (informal)English (United Kingdom)

Stand up paddle boarding

Nem léteznek fordítások.

Stand Up Paddle boards - Ustani i Veslaj daske su na dohvat ruke za svakog

nabavite svoju dasku i krenite u nove avanture, mi ćemo vas besplatno naučiti za 15 minuta, da je vozite

RED PADDLE CO- Najbolje SUP daske na naduvavanje

 

 

(Stand Up Paddle) kako je zovu, je u svetu jedan od najnovijih sportskih ludila novih vremena.  Nije slučajnost da se širi munjevito, zahvaljujući njenom velikom sigurnošću,

ima dobar uticaj na održavanje zdravlja, vrlo lako se savlada , i zahvaljujući tome vrlo brzo se oseti užitak Sup sporta.

 

Mnogo lakše se savlada nego ostali sportovi na vodi, i svako za svega pola sata učenja, može sigurno da krene u nove avanture.."šetajući na površini vode".

Razlika izmedju surfovanja na talasu i Sup surfa je, da stojeći na dasci, brzinu daske dobijamo sa veslanjem jednim veslom, slično kao kod kenua, nemamo potrebu da nas talas ponese.

Ali ipak ako ste na moru i nadje se neki talas, čak talasi od većeg broda ili slično možete da surfujete na njoj..a sa veslima dodatno možete pomoći ravnoteži..

 

Ovaj sport  veoma značajano pospešuje ravnotežu, izdržljivost, i pomaže održavanje fit forme. Odlična alternativa za surfere ali i za one koji nisu nikada jedrili na dasci, jer je ova jedinstvena forma pokretnosti, koji jača dubinsku muskulaturu, neprekidno održava u formi, i sve to u vrlo lepom ambijentu i na zdravom vazduhu.

Osim toga što ćemo postati utrenirani od ovog sporta, pošto kompenzira kardio vežbe, vežbe za odrćavanje ravnoteže i snage, blizina prirode i pokretanje muskulature pomaže da se opustite od stresova, i u postizanju ravnoteže tela i uma, postizanje njene harmonije. Često je nazivaju sa rečima "Yoga na vodi" . Ovaj podižeći i relaxacioni sport, je preporučljiv za sva godišta, nebitno zavisnosti od znanja, i fizičke pripremljenosti.

Sup Pruža lep doživljaj, osim odraslih i za decu. Pomaže u potrošnji viška energije, u poboljšanju izdržljivosti, i nešto novo i interesantno možemte učiti u prirodi..

Daske su vrlo lake oko 10 kg i koštaju oko 650 eura, čak se nude na tržištu vrlo kvalitetne daske na naduvavnaje, koje po performansama daju slične parametre kao i daske od čvrstog materijala, ali su daleko izdržljivije na udarce i mnogo lakši za transport. Cela stvar koja vam treba za jedno dobar provod na vodi, stane u jednu tašnu. Za sve informacije stojimo na raspolaganju.. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. 0638029620

Najbolje daske na naduvavanje RED PADDLE CO- pogledajte daske koje se lako transportuju, vrlo su odporne na udarce, staju svega u jednu torbu, idealno za reke,rukavce, marine, možete je džati na palubi jer su od gume i ne oštećuju brod.OVDE

 
lehels corner
Hirdetés
Red Paddle CO SUP
Najbolje SUP daske na naduvavanje "Ustani i veslaj"
Hirdetés
Hirdetés