Home Stand Up Paddling Srbija
SerbianHungarian (informal)English (United Kingdom)

Stand up paddle boarding

Stand Up Paddle boards - Ustani i Veslaj daske su na dohvat ruke za svakog

nabavite svoju dasku i krenite u nove avanture, mi ćemo vas besplatno naučiti za 15 minuta, da je vozite

RED PADDLE CO- Najbolje SUP daske na naduvavanje

 

 

(Stand Up Paddle) kako je zovu, je u svetu jedan od najnovijih sportskih ludila novih vremena.  Nije slučajnost da se širi munjevito, zahvaljujući njenom velikom sigurnošću,

ima dobar uticaj na održavanje zdravlja, vrlo lako se savlada , i zahvaljujući tome vrlo brzo se oseti užitak Sup sporta.

 

Mnogo lakše se savlada nego ostali sportovi na vodi, i svako za svega pola sata učenja, može sigurno da krene u nove avanture.."šetajući na površini vode".

Razlika izmedju surfovanja na talasu i Sup surfa je, da stojeći na dasci, brzinu daske dobijamo sa veslanjem jednim veslom, slično kao kod kenua, nemamo potrebu da nas talas ponese.

Ali ipak ako ste na moru i nadje se neki talas, čak talasi od većeg broda ili slično možete da surfujete na njoj..a sa veslima dodatno možete pomoći ravnoteži..

 

Ovaj sport  veoma značajano pospešuje ravnotežu, izdržljivost, i pomaže održavanje fit forme. Odlična alternativa za surfere ali i za one koji nisu nikada jedrili na dasci, jer je ova jedinstvena forma pokretnosti, koji jača dubinsku muskulaturu, neprekidno održava u formi, i sve to u vrlo lepom ambijentu i na zdravom vazduhu.

Osim toga što ćemo postati utrenirani od ovog sporta, pošto kompenzira kardio vežbe, vežbe za odrćavanje ravnoteže i snage, blizina prirode i pokretanje muskulature pomaže da se opustite od stresova, i u postizanju ravnoteže tela i uma, postizanje njene harmonije. Često je nazivaju sa rečima "Yoga na vodi" . Ovaj podižeći i relaxacioni sport, je preporučljiv za sva godišta, nebitno zavisnosti od znanja, i fizičke pripremljenosti.

Sup Pruža lep doživljaj, osim odraslih i za decu. Pomaže u potrošnji viška energije, u poboljšanju izdržljivosti, i nešto novo i interesantno možemte učiti u prirodi..

Daske su vrlo lake oko 10 kg i koštaju oko 650 eura, čak se nude na tržištu vrlo kvalitetne daske na naduvavnaje, koje po performansama daju slične parametre kao i daske od čvrstog materijala, ali su daleko izdržljivije na udarce i mnogo lakši za transport. Cela stvar koja vam treba za jedno dobar provod na vodi, stane u jednu tašnu. Za sve informacije stojimo na raspolaganju.. Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli 0638029620

Najbolje daske na naduvavanje RED PADDLE CO- pogledajte daske koje se lako transportuju, vrlo su odporne na udarce, staju svega u jednu torbu, idealno za reke,rukavce, marine, možete je džati na palubi jer su od gume i ne oštećuju brod.OVDE

 
lehels corner
Baner
Red Paddle CO SUP
Najbolje SUP daske na naduvavanje "Ustani i veslaj"
Baner
Baner